Föreningen

Bostadsrättsföreningen Hömyran, före detta Umeåhus nr 23, är en äkta förening. Den består av 163 lägenheter fördelat på tre gårdar där alla är upplåtna som bostadsrätt på adresserna Ostvägen 1-71B.

I föreningen finns 106 stycken kallgarage och 58 motorvärmarplatser. Båda har tids- och temperaturstyrda motorvärmare. Att hyra ett kallgarage kostar 350 kronor per månad och motorvärmarplats 160 kronor per månad.

Övriga utrymmen
Hömyran har gott om tvättstugor. En grovtvättstuga är placerad i markplanet på 21A och där finns förutom tvättmaskiner även torkskåp, torktumlare och mangel. I källarplanet på 45A och 69A finns tvättstugor. Mindre tvättstugor finns även på 19A , 21C, 47B och 71B på våning 2.

Förvaringsrum för cyklar och barnvagnar hittar du på 45 och 71B.

Gästrum
I föreningen finns ett gästrum som kan bokas av boende när man exempelvis får gäster. Läs mer om gästrummet och dess regler under bokningar.

Fritidslokaler
Föreningen har ett antal fritidslokaler. Här finns bastu/relax/gym, festlokal, bordtennisrum och snickarbod. Läs mer om dessa under fritidslokaler.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem via ”tre hål i väggen” och detta ingår i månadsavgiften. För mer information, gå in på www.comhem.se.

Sedan 1 april 2012 är föreningen gruppansluten till internet och leverantör är Bredband2. Hastigheten är 100/100MB med fiber. Avgiften på 95 kronor per månad debiteras med månadsavgiften.