Bastu/Relax/Gym

karta.bastuFöreningens bastu/relax/gym (nr 5 på skissen) kan du som boende boka kostnadsfritt. Den ligger på i källarplanet på gård 3 med adressen 69A. Lokalen består av två delar, en gymdel och en bastu/relaxdel. I gymdelen finns motionscyklar och styrketräningsredskap. I bastu/relaxdelen finns både omklädningsyta och dusch. Ett tips, avsluta ditt träningspass med en stund i bastun och därefter avkoppling i relaxen.

Bokning
En bokningslista finns för bastu/relaxdelen och en finns för gymdelen. Dessa är uppsatta utanför lokalen. Viktigt att känna till är att bokad tid måste nyttjas innan ny tid kan bokas.

Städa efter dig
När du nyttjat lokalerna är det viktigt att du städar upp efter dig. I föreningens gym finns rengöringsmedel för att torka av de maskiner och hantlar du nyttjat. Detta är extra viktigt nu när vi har en pågående pandemi.

Kodkort till lokalen
För att kunna nyttja lokalen måste du kvittera ut ett kodkort för 100 kronor hos Rolf Sjödin, Ostvägen 59. Telefon 076-832 27 18. Giltig legitimation samt hyreskontrakt skall uppvisas vid kvitteringstillfället.

Frågor rörande bastu/relax/gym, kontakta Rolf Sjödin, Ostvägen 59, eller Ulf Jansson, Ostvägen 69A.

bastubilder2