Föreningen

karta.husnrBostadsrättsföreningen Hömyran består av 163 bostadsrättslägenheter fördelat på tre gårdar och med adresserna Ostvägen 1-71B. Här finns en god blandning av flerbostadshus och radhus.

I föreningen finns varmgarage med carport, kallgarage och motorvärmarplatser. Mer om dessa kan du läsa på sidan parkeringsytorna.

Tvättstugor och förvaring
Det finns gott om tvättstugor och de är fördelade mellan de tre gårdarna. En grovtvättstuga är placerad i markplanet på 21A. I källarplanet på 45A och 69A finns tvättstugor och mindre tvättstugor hittar du på 19A , 21C, 47B och 71B.

I flerbostadshusens källarplan finns varmförråd för de som bor i huset. För låghusen finns byggnad med kallförråd ute på gården. Till detta kan läggas förvaringsrum för cyklar, barnvagnar och sparkar i källarplanet på 45A och 71B.

Gästrum
I föreningen finns ett gästrum som kan bokas av boende när man exempelvis får gäster. Läs mer om gästrummet under fritid. 

Fritidslokaler
Föreningen har ett antal fritidslokaler. Här finns bastu/relax/gym, festlokal, bordtennisrum och snickarbod. Samtliga finns presenterade under fritid.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till kabel-TV genom Tele2 och via ”tre hål i väggen”. Avgiften ingår i månadsavgiften och innefattar ett grundutbud av kanaler (SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, Kanal 11, TV12, ATG Live).

Sedan 1 april 2012 är föreningen gruppansluten till internet och leverantör är Bredband2. Avgiften på 95 kronor per månad debiteras med månadsavgiften.

Läs mer om Tele2
Läs mer om Bredband2