Spolning avlopp i höghusen

Information till samtliga boende i höghusen: Swoosh kommer och spolar dina avloppsledningar rena med start torsdag 28 januari

Vi kommer till er mellan klockan 07.30-16.00. I vårt uppdrag ingår spolning av avlopp från kök, badrum tvättstuga. Arbetet tar cirka 30-45 minuter per lägenhet. Vi ber er därför att:
– plocka undan under och i diskbänken
– städa ut diskbänksskåpet så får vi en trevligare arbetsmiljö
– ta bort eventuella mattor i hall, kök och badrum
– göra golvbrunnen i badrummet lättåtkomlig
– plocka ur handfatsskåpet om sådant finns

Ni som inte tillåter att vi får in i lägenheten själva med huvudnyckel måste se till att någon är hemma i lägenheten dagen vi kommer. Har ni husdjur hemma och inte kommer att vara hemma själv så kontakta oss så försöker vi lösa detta på smidigaste sätt. Eventuellt polislås skall lämnas öppet.

Ni har fått information om att vi önskar tillträde till er lägenhet angående spolning av era avlopp. Många känner en oro just nu för spridningen av det så kallade coronaviruset som sker i samhället vilket vi har full förståelse och empati för.

Tillfälligt justerade rutiner
Vi från Swoosh tar nu ett extra stort ansvar för att hantera kundkontakt på ett så säkert sätt som möjligt. Vi har därför tillfälligt justerat våra arbetsrutiner genom att instruera våra anställda att hålla ett behörigt avstånd till kund under tid vi utför uppdrag i kunds bostad och munskydd kommer att användas.

Vi önskar att ni som kund visar förståelse och respekterar detta då vi valt att förändra vårt arbetssätt tillfälligt för båda parters bästa. Man kan tänka sig att ni vistas i ett annat rum med stängd dörr eller tar en kortare promenad i omgivningen under den tid (cirka 30-45 minuter) som vi utför uppdraget. Om ni känner oro inför vårt besök tar vi naturligvis hänsyn till detta och uppmanar er att meddela vår kontaktperson att ni inte önskar något besök för tillfället. Vi bör inte besöka er om ni är sjuka eller känner sjukdomssymptom.

Vi ansvarar för att vår personal inte uppvisar någon typ av sjukdomssymptom.

Kontaktperson Swoosh: Mathias, telefon 076-677 04 68. Telefontid 07.30-16.00. Lunch 11.00-12.00,

Vi hoppas på ett gott samarbete!

Med vänliga hälsningar /Swoosh AB

Kommentarer är stängda.