Bostadsrättsföreningen Hömyran


Bostadsrättsföreningen Hömyran är en trivsam, modern och välskött förening där vi aktivt jobbar för att skapa en trevlig och trygg bostadsmiljö för alla, fylld av trivsel och gemenskap. Här trivs ung som gammal. Hit är du hjärtligt välkommen!

Vår bostadsrättsförening ligger i kvarteret Tråget 2 på östra Ersboda i Umeå. Lägenheterna är fördelade på tre fina gårdar med både flerfamiljshus 2, 3, 4:or och radhuslängor 4:or och 5:or. Området är barnvänligt där innergårdarna är bilfria och området omges av grönytor. På gårdarna finner du lekplatser, boulebana och grönskande umgängesytor.


I föreningens lokaler finns det något för alla. Här finns snickeri, pingisrum, samt ett gym med tillhörande relax där du kan duscha och basta. Dessa gemensamma lokaler nyttjas flitigt och bokas enkelt genom ett modernt bokningssystem som styrs via digitala bokningstavlor och webben. Kommer släkt och vänner på besök så finns det ett stort och rymligt gästrum att hyra och till en fest eller ett möte så finns en festlokal som även den kan hyras med hjälp av bokningssystemet.


I föreningen finns det totalt sex tvättstugor och en grovtvättstuga som även dessa bokas med hjälp av bokningssystemet.


FELANMÄLAN


Akuta skador -Riksbyggen
0771-860860 eller via felanmälan på denna länk - Mitt Riksbyggen

Internet - Bredband2 0770-811000
TV sändningar - Tele2 90222